Zamierzam uposażyć tył w tweetery w tylnich boczkach
Czy jest możliwość dania seryjnych na tył a tych zakupionych przeze mnie na przód bez ruszania tej "obudowy", która na przodzie ?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 30, 2012 12:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
wszystko jest do zrobinia głosnik jest przykrecony od wewnatrz do blaszki która jest przykrecona do obudowy wiec bez problemu wyjmiesz, natomiast ta maskownica jest zagieta do tej obudowy wiec tez ja wyjmiesz bez problemu potem tylko dobry otwór wytnierz nie zapominajac ze trzeba przymocowac ta maskownice i bedziesz miec aczkolwiek czy nie lepiej było by zamontowac je w tylne maskownice? mniej roboty i nie psół bys boczków
nie zrozumieliśmy się
Ja chce te nowe tweetery wrzucić na przód ale w tą maskownice przy szybie a te z maskownicy seryjne wyjąc i włożyć w tylne drzwi (po zrobieniu otworu). I mniej więcej chodziło mi o to czy jest możliwość wyjęcia samych tweeterów z tej maskownicy przy szybie, która jest przymocowana do boczku drzwi i włożenia tam tych nowych A te stare seryjne wrzucić na tylne boczki w zrobione wcześniej otwory.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum