Wysłany: Sob Lip 07, 2012 12:24 [R200] Problem z Komputerem
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1998
Witam. Posiadam Rovera 200 1.4 16 v mam problem z obrotami i w momencie gdy mechanicy chcą autko podpiąć pod komputer wyskakuje im komunikat "Zakłucenia w połaczeniu z ECU czy jakos tak" Czy jest możliwość że kostka któraś jest nie wpięta ?! Proszę o pomoc.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lip 07, 2012 12:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dokładnie tak mam problem z obrotami są wysokie ale tak niskie ze auto przygasa . Średnio obroty to 1,5 tys.... Czasem 1,1 tys... Na dodatek gdy tankuje benzyne za kazdym razem odkrecajac wlec zaciaga powietrze... Może teraz jakoś to rozjaśni sytuacje,bo zjezdzilem sie po tylu mechanikach i nikt nie może nawet wpiąć mojego Roverka pod komputer
W najbliższej okolicy chyba kompa nie znajdziesz. Zapytaj w Libiążu za Agatem po lewej. Jestem z Chełmka. Jeżeli chce ci się przyjechać to napisz na PW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum