czyli bedzie wiecej Palił? cos mowil ze to scigniete ze zebt cos nie zamarzlo
[ Dodano: Czw Lip 19, 2012 19:11 ]
Nie rozumiem tego tam troche dlaczego tego nie mam a mam to cos spolnego ze leci olej i te silniczki vin moga nawalic? sorry jesli to jakied glupie pytanie ale poprostu sie nie znam
Skompletujesz wszystkie przewody odmy korzystając z przewodów i trójnika "Tecalan" stosowanych w instalacjach pneumatyki Tir-ów.
Prawdopodobnie ktoś zdjął odmę bo zimą zamarzały skropliny blokując odmę i powodując wycieki oleju.
Wysłany: Pią Lip 20, 2012 15:57 [R75] Pomoc przy zmontowaniu odmy.
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 1999
wiem ze tan temat juz był poruszany ale che jeszcze to dzis zalatwic wiec jak mam zmontowac ta odme bo wiem ze nowy klp 300zl az Wiec mysle ze da to sie jakos zlozyc samamu...:) Tylko prosze mi powiedziec z czego te rurki jaka srednica jaka dlugosc i z kad te zlączki ktore np wchodzi w kapie... i ten drugi wąż co jest ofoliowany na zdjeciu widac .....
http://images45.fotosik.p...efbe501amed.jpg
Ściągnij sobie RAVE (instrukcja serwisowa) pooglądaj gdzie podłączone śa przewody, będziesz wiedział jakiej średnicy są, lub zajrzyj na bliżniaka.. Przewody kupisz na metry, przewody pneumatyki siłowej, trójnik również.
Przewody można dowolnie kształtować podgrzewając np. opalarką lub nawet suszarką.
A powiedz mi te spinki gdzie kupie wiesz o czym mowie? jak np na rurce jest taka spinka ktora sie wczepia w kape
[ Dodano: Pią Lip 20, 2012 17:46 ]
I czy mozesz mi podac linka gdzie dokladnie to znajde jestem tu od kilku dni wiec jeszce wszytkiego nie ogarniam z gory dziekuje
[ Dodano: Sob Lip 21, 2012 13:13 ]
Czy moge bez tego jechac w trase prosze o odpowiedZ
siekiera, zadzwoń do mioe to dam ci namiary na gościa z Poznania co rozbiera angliki. tel poszedł na PW
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum