Wysłany: Wto Lip 24, 2012 22:01 [R75]Syczenie oraz dziwny dzwięk od strony rozrządu FILMIK
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 1999
Chodzi mi to czy silnik w miare prawidolowo pracuje czy cos stwierdzacie? filmik moze nie jest super jakosci ale cos tam slychac:) Syczenie pod kolektorem tam jest rurka jak ja rusze rzestaje i obroty spadaja o co tam chodzi i czy mozna to jakos tam wsadzic moze wylecialo z jakiegos gniazda prosze o Pomoc
http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 24, 2012 22:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
no wlasnie wiec pewnie wyleciala z kolektora co myslisz jesli tak jak to wsadzic jaki sa skutki gdy to nie jest tam wsadzone? bo moge ta rurka ruszac w przod i w tyl czyli pewnie wyleciala z kolektora
Mogłbys podesłac linka? bo szuakm i nie mogę znaleść:(
[ Dodano: Sro Lip 25, 2012 00:41 ]
Chodzi mi o to co zaznaczyłem i on idze w dól i w strone kolektora i nie wiem gdzie to wsadzic i nic bo tam juz nic nie widac
[ Dodano: Sro Lip 25, 2012 00:42 ]
I jeszce przy okazji co to jest za wentylek miedzy kolektorem a przepusticą tzn wygląda jak wentylek
siekiera, to co zaznaczyłeś na zdjęciu idzie pod kolektor, jeżeli ruszasz i obroty spadają, to tylko jest nieszczelne, uważam że na pewno nie wypadło, ewentualnie za słabo włożone. Ale teraz aby wsunąć głębiej to musisz ściągać kolektor, albo ewentualnie wyciągnąć akumulator i koszyk akumulatora i może w tedy będzie na tyle miejsca aby rękę pod kolektor wsunąć, podkreślam może. a jak by się tak nie udało, to będziesz miał więcej miejsca do ściągania kolektora. Jak będziesz zabierał się do ściągania kolektora i chcesz fotki jak to zrobić, to pisz
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum