Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 1999
Nie wiem jak zdjąć kolektor ssący by wsadzic jedna rurke od odmy ta malutka co wchodzi w srodek prawie kolektora dzis odkrecilem sroby,dolot rurki kable i nic rusza sie ale nie moge go zdjac co zrobic prosze o pomoc bo przez to strasznie syczy i pewnie wiecej pali
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 25, 2012 17:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
no wloasnie kolebie mi sie w przod tyl i nic (( moze nie wszytko zdemontowalem mozesz mi napisac co mam dokladnie zrobic basz jakies fotki"? Boo juz naprawde jestem bliski wystawieniu auta na aukcje;(
Nie wiem jak zdjąć kolektor ssący by wsadzic jedna rurke od odmy ta malutka co wchodzi w srodek prawie kolektora dzis odkrecilem sroby,dolot rurki kable i nic rusza sie ale nie moge go zdjac co zrobic prosze o pomoc bo przez to strasznie syczy i pewnie wiecej pali
...ale nie trzeba zdejmować kolektora, ja kilka razy profilaktycznie czyściłem te rurki i ich zdjęcie i założenie to 5 minut, po prostu się je wypina i po sprawie
_________________ Pozdrawiam
Rover 75 V6 obecnie Avensis
nie odkręciłeś śrubek za kolektorem, których nie idzie zauważyć. Na zdjęciu masz na czerwono od jakiego miejsca paluszkiem jechać za kolektor aż natrafisz na śrubkę 8mm
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Przy odkrecaniu urwalem z tylu te gumy co sa w kolektorze z tylu jak pokazales mi na zdjeciu krecilem sroba na tej blaszce i gumy sie zerwaly i teraz nic tam nie mam i pytanie czy tak moge smigac ewentualnie gdzie to dostac czy sie da wogle?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum