Wysłany: Czw Lip 26, 2012 13:44 [R 45] Diesel 2000 r. Problem z ABS
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam wszystkich sympatyków. Mam pytanie czy ktoś miał problem z ABS ? Mój problem polega na tym że bardzo często przy dojeżdżaniu do skrzyżowania przy małej prędkości zaczynam delikatnie hamować i wtedy często czuję że włącza się system ABS. Czy jest możliwe by były to czujniki ABS ? Pozdrawiam MARQS.
_________________ MARQS
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lip 26, 2012 13:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dziś miałem okazję wejść pod autko. PIERŚCIENIE są całe. Jednak zobaczyłem że mam pękniętą osłonę i smar pryska na boki. Czy jest możliwe aby popryskany smarem czujnik ABS zgłupiał ?
Po wymianie osłony, oczyszczę i przejadę kilka kilometrów. Wtedy napiszę czy to brud na czujniku. DZIĘKI za opinię. POZDRAWIAM.
[ Dodano: Nie Sie 12, 2012 09:16 ]
Witam, wstyd się przyznać lecz to jednak pęknięty pierścień. Pęknięcie nie jest widoczne. Dopiero po dokładnym przeglądzie stwierdziłem usterkę. Dziękuję za podpowiedzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum