Wysłany: Czw Sie 02, 2012 19:15 [R416] Walniety gorny waz od chlodnicy .
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1998
czy ktos wie gdzie moge cos takiego wyrwac? czy pasuje z innego modelu chodzi o trzasniety waz gorny chlodnicy dzis mi niestety pekl a na alledrogo malo tego.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 02, 2012 19:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja myślę że możesz śmiało udać się do sklepu z okuciami hydraulicznymi do samochodów osobowych
u Mnie we Wrocławiu jest taki Sklepik na Karmelkowej chociażby z HYDRAULIKĄ SIŁOWĄ
tam mają węże rurki itd... wiec znajdź coś takiego u siebie i popytaj sie
Pomógł: 7 razy Dołączył: 05 Sie 2007 Posty: 163 Skąd: chorzow
Wysłany: Pią Sie 03, 2012 12:01 Re: [R416] Walniety gorny waz od chlodnicy .
han2 napisał/a:
czy ktos wie gdzie moge cos takiego wyrwac? czy pasuje z innego modelu chodzi o trzasniety waz gorny chlodnicy dzis mi niestety pekl a na alledrogo malo tego.
hi
jesli peklo ci 2 kolanka te od silnika to pasuje od cinqecento + mufka i laczysz ze starym wezem. Mufka musi byc z redukcja bo roverki maja ciut inna srednice
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum