Wysłany: Sob Sie 11, 2012 17:44 [R75] wolna wtyczka przy trąbce od auto alarmu
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Od niedawna jestem posiadaczem R75 i przy samodzielnej wymianie filtra kabinowego znalazłem wtyczkę przy klaksonie od alarmu do niczego nie podpiętą .
Czy ktoś wie gdzie powinna być podpięta ?
Ostatnio zmieniony przez apples Sro Sie 22, 2012 20:34, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sie 11, 2012 17:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
dzięki za tak szybką odpowiedź ale jedyne czujki jakie mam to na słupku od strony pasażera a na podsufitce przy światełkach jakieś dziwne otwory http://imageshack.us/gal....i2s2qz9mR1ePNmw
Ale masz dziwną trąbkę w tym miejscu. Takie to ja mam ale z przodu za grillem. W tym miejscu też mam jakąś trąbkę ale w innym kształcie. Taką prostokątną...
Co nie zmienia faktu że u mnie też jest jedna kostka wolną i nie jest podłączona do niczego. A czujników ruchu nie mam w kabinie...
Ale masz dziwną trąbkę w tym miejscu. Takie to ja mam ale z przodu za grillem. W tym miejscu też mam jakąś trąbkę ale w innym kształcie. Taką prostokątną...
Co nie zmienia faktu że u mnie też jest jedna kostka wolną i nie jest podłączona do niczego. A czujników ruchu nie mam w kabinie...
Bo ty masz wolną kostkę ok podstawowej syreny bez akumulatora
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum