Wysłany: Pią Sie 17, 2012 20:17 [MGF] silnik ukladu kierowniczego ?
Typ: VVC Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2001
Witam. Czy wie ktoś może coś o jakimś silniczku przy układzie kierowniczym?
Auto zaczelo mi uciekac na lewo (nowe opony wywazone, cisnienie takie samo w obu)
bylem dzis na ustawianu zbieznosci. Koles ustawil na maszynie, powiedzial, ze jest dobrze (wczesniej nie bylo) ale dalej uciekalo. Powiedzial, ze jest w ukladzie kierowniczym jakis silnik, ktory jest odpowiedzialny za balans auta, jesli jest trafiony to wlasnie zaczyna uciekac na strone. Ponoc bardzo kosztowne, ale sie nic zlego nie dzieje jesli tak jest.
Czy ktos moze mi powiedziec o co chodzi, czy taki silnik naprawde jest czy jakis naciagacz.
Dodam, ze jestem w angli i mechanik angielski, wiec z przyzwyczajenia nie wierze...
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 17, 2012 20:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dzieki bardzo za linka, za pomoc. To auto mojej dziewczyny, nie znam sie na nim zupelnie.
Tak czy inaczej dobrze wiedziec cos o nim jak i to, ze nic nie trzeba wyminiac (jak uwielbiaja to robic angole, bo naprawianie slabo im idzie)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum