Wysłany: Pon Wrz 03, 2012 13:32 [214i]Zapalajaca sie kontrolka przy ruszaniu, przyspieszaniu
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: 1997
Witam,
Mam znow problem i okazuje sie ze nie mały. Od czasu gdy wymienialem kolo zamachowe i rozrusznik w aucie, zapala mi sie kontrolka (trojkat z wykrzyknikiem, ta sama gdy mam zaciagniety hamulec reczny). Zapala sie czasami przy ruszaniu na 1 gdy wejdzie na wieksze obroty, podobnie na 2 i 3 biegu na 4 czasami a na 5 biegu nie zapala sie. Czasami miga czasem swieci stale coz to moze sie dziac? Czekam na wasze opinie...
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 03, 2012 13:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Danio2020, tak jak leszczu prawi, dolej płynu hamulcowego do poziomu MAX. Podczas przyśpieszania płyn się gwałtownie przelewa i stąd migotanie kontrolki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum