Jak dla mnie to ten bass wieje biedronka lub innym tesco bedzie fajny do pierwszych do...banych na ostro srub. Ale to tylko moje skromne zdanie. Mlotek czy kombinerki mozesz se kupic pojedynczo a zestaw kluczy lepiej kupic porzadny Mialem do czynienia z podobnymi wkretakami to przy porzadnie dokreconych srubach raczka zostaje w rekach.
Ja mam zestaw neo prawie rok uzywam przy aucie i w pracy (konserwacja i montaz dzwigow osobowoych i towarowych) takze dostaja po dupie i nie bylo jeszcze jakichs problemow takze moge z czystym sercem polecic.
Ja mam taki zestaw: http://moto.allegro.pl/kl...2499581009.html
ale sa tez mniejsze w cenach podobnych do tego co pokazales zestawu
Natomiast wkretaki moge Ci polecic firmy wiha tez uzywane w podobnych warunkach i wszystko git
a zestaw z boczkami, kombinerkami lub szczypcami jest w bardzo rozsadnej wg mnie cenie tj do 100zl (5 wkretakow + np. kombinerki)
http://moto.allegro.pl/ze...2483288712.html
pozdrawiam joł
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga edycji :.
Yato:
+ obecność elastycznej linki do trudno dostępnych miejsc i bita imbusowego 8mm, którego aktualnie mi w sumie brakuje
- mało wytrzymałe grzechotki wg opinii internautów
Stanley:
- niektórzy powiadają, że to już totalna chińszczyzna (słabe materiały)
- nie chcę płacić za klucze imbusowe, bo mam już dużo lepsze (a 8mm jak w Yato i tak nie ma)
+ oceniając zdjęcia lepsze wykończenie kluczy niż Yato
+ kusi mnie ten cały MicroTough i niby inne patenty Stanley
Reasumując, Stanley czy Yato?
_________________ Pozdrawiam,
Adam
Ostatnio zmieniony przez brkzzz Wto Wrz 11, 2012 23:14, w całości zmieniany 1 raz
Ja mam YATO już jakieś 2 lata i zero problemów. Wiadomo do pro zestawów to mu daleko ale do "niedzielnego" lub awaryjnego pomasjsterkowania przy aucie w sam raz. Imho YATO ma bardzo dobry stosunek cena/jakość
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Zdecydownie YATO. Co do grzechotek to jak kupowałem wyposażenie do warsztatu jakieś 6 lat temu kupiłem kilka grzechotek: YATO, Stanley, Proxxon, King Tony, Jonnesway i Craftsman. Z tych wszystkich pierwszy rozleciał sie Stanley a później Proxxon zarówno 1/4 jak i 1/2. Yato działa bez zastrzeżeń. Jednak zdecydowanie najmocniejsze są King Tony.
No to chyba wszystko jasne, Yato rulzzz. Dziękuję wszystkim za pomoc
[ Dodano: Sro Wrz 26, 2012 12:48 ]
Kupiłem ten zestaw Yato 1269, ogólnie jestem zadowolony, lecz pojawił się mały zonk - zamiast nasadki 1/4' 6mm mam 7mm, czyli mam dwie "siódemki" koło siebie Zestaw oczywiście oryginalnie zapakowany, sprzedawca przy mnie odpakował, żeby sprawdzić czy wszystko jest. Póki co olałem sprawę, bo koszt dojazdu do sklepu gdzie kupiłem jest wyższy niż brakująca nasadka w najbliższym narzędziowym, ale rysa na renomie firmy jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum