Wysłany: Pon Wrz 10, 2012 12:58 [r600si] przerywa silnikiem do 2 tys obrotow potem jest ok
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
witam ostatnio cos dziwnego sie dzieje, otoz naszly chlodniejsze noce i zauwazylem ze cos jest nie tak , gdy opalam auto w poludnie jak temperatura jest ok to auto jedzie normalnie a jak zasiadam w nocy to przez chwile jedzie normalnie a po kilometrze lub dwoch zaczyna szarpac silnikiem ale tylko do 2 tys obrotow potem juz normalnie kreci myslalem ze to wina gazu ale nie na benzynie tez tak jest.Co sie moze dziac?
_________________ mathew
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 10, 2012 12:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
zapłon, sprawdziłbym przewody i świece o ile dawno nie były wymieniane, może jednostka sterująca zapłonem, ja miałem sam tak nie dawno tylko u mnie działo się tak, że jak się nagrzał zaczynał przerywać, wszystko padło na jednostkę sterującą, może ona szwankuje lub podchodzi już wilgocią? błędy jakieś wywala?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum