Typ: TDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1997
Witam
Mam problem, otóż ostatnio zauważyłem że auto jest bardzo słabe i nawet szarpie, myślałem że to znowu nastawnik do roboty, jednak okazało się że mam dziurawy wąż idący od intercoolera. Zakleiłem to moc wzrosła szarpanie ustało jednak rozwiązanie takie nie jest na długą metę i wiem, że trzeba liczyć się z wymianą na nowy. Jednak cena nowego węża jest porażająca oryginał ok 330 zł podróbka 250 zł.
W sklepie węża zbliżonego z wymiarami do tego jakiego potrzebuje i tutaj moje pytanie:
Czy zmieniał ktoś tego węża ?
Czy to dobry pomysł aby założyć taki dosztukowany ?
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Czw Wrz 20, 2012 12:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Czw Wrz 20, 2012 13:16
Berserker napisał/a:
Czy to dobry pomysł aby założyć taki dosztukowany ?
tak tylko dosztukuj pożądnie - daj dobre opaski i połataj to jakimiś zestawami fmic'a - pacz alledrogo . Zadzwoń do ASO Hondy kiedyś węże mieli dużo taniej niż konkurencja...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum