Pomógł: 27 razy Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 562 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 15:20 [R200] Redukcja luzów na maglownicy
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1997
Witam
Panowie potrzebuje waszej pomocy Temat już kiedyś chyba przemkną przez forum ale nie w tytule ale jako taka "gatka" i teraz nigdzie tego znaleźć nie mogę A chodzi właśnie o luzy na maglownicy, otóż kiedyś czytałem że jest śruba którą to można delikatnie dokręcając zlikwidować luz, jednak nijak w Rave nie mogę tego znaleść Gdy jadę samochodem to parę stopni obrotu na kierownicy jest jakby opóźnione, kręce troszkę, załóżmy po stu metrach ruch przenosi się na koła, strasznie to denerwujące przy szybszej jeździe bo ato jest nie pewne Jeśli ktoś wie gdzie to cudo się znajduje byłbym bardzo wdzięczny, bo za nim wyjmę maglownicę można by spróbować
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 15:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
kangaroo69, z ciekawości również przeszukałem rave, nic tam nie znalazłem.
OIDP ta śruba powinna być widoczna po ściągnięciu dolnej osłony kolumny od strony kabiny (zasłyszane od kogoś, ale może coś wniesie do tematu).
Pomógł: 27 razy Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 562 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: Wto Wrz 25, 2012 08:23
Też tak pomyślałem, szkoda jej męczyć, jak już, to ściągnę całość i dam do regeneracji.
Elementy już wszystkie wymieniłem więc nic lepszego nie wymyśle Dzięki za odpowiedzi chłopaki, "pomógł" poszło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum