W którym miejscu są głupoty? Bo imho wszystko się zgadza
Po fragmencie:
Właściciele Roverów mają się za lepszych, bo to klasyczne, angielskie pojazdy z duszą, nie plebejskie Volkswageny albo BMW dla dresiarzy. Taki Rover to jest styl, wyszukana elegancja, dyskretny powiew luksusu dla wyjątkowych osób.
Stwierdzam, ze to ktoś od nas z forum i ma u mnie browara
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
"i dać nowe śruby (ich wartość wynosi tyle, że można sobie za to kupić drugiego Rovera na części w angliku)"bzdura sam koszt planowania i uszczelki jest na tyle duży że każdy od razu woli zainwestować w nowe śruby, które z tego co wiem i tak są konieczne
Tu o Accordzie "Nieważne, że ten diesel to angielska konstrukcja sprzed jakichś 40 lat" pierwsze słyszę że l-seria ma 40 lat i nie da się jej naprawić , Rapt jak tam twój SDi ?
Coś tam, gościu liznął wiedzy ale bez przesady, są byki
ZTCP to wymiana śrub zalecana była przez serwis wiec jak sie zbierze cały koszt do kupy to anglika mamy spokojnie a z, 40 laty widać, że nie zrozumiałeś sarkazmuu, który wylewa sie z całego tekstu bo prawda jest taka że l-seria w autach po 2000r. to był zabytek Jak się ma troche dystansu to fajnie się to czyta nawet to o alfie. Przydała by mi się taka aplikacja na smartfona
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Pływak, ten model accorda miał premierę przed 2000 r , sarkazm sarkazmem ale wielu ludzi często na serio bierze podane w takich artykulikach informacje dlatego mi się takie wyolbrzymianie faktów nie podoba
Widzę, że jedynie Pływak zakumał o co chodzi wszystkie artykuły na złomniku mają prześmiewczo-satyryczny ton i wiadomo, że do tego nie podchodzi się na poważnie. Jakoś nie czuję się pokrzywdzony, bo jedzie się tam równo po wszystkich
Pływak napisał/a:
Stwierdzam, ze to ktoś od nas z forum i ma u mnie browara
Niżej w komentach stoi, że autor miał 10 lat R214 w rodzinie
Pływak, ten model accorda miał premierę przed 2000 r ,
A l-seria była na na zcasie w 95. JAk w 97 wprowadzono już do osobówek CR to od tego czasu stał się zabytkiem
Cytat:
sarkazm sarkazmem ale wielu ludzi często na serio bierze podane w takich artykulikach informacje dlatego mi się takie wyolbrzymianie faktów nie podoba
Srednio mnie interesuje czy ktoś bierze to na poważnie czy nie ja wyczuwam ironie i sarkazm więc fajjnie mi się takie rzeczy czyta. O alfie też wiele podobnych opinii i jakoś mi to nie przeszkadza. Wręcz przeciwnie niech gadają przynajmniej cena Brery spadnie szybko i sobie taką sprawie
tymon , zwany notlaufem ktory jest tworca zlomnika mial rovera 200 1,4 16v od nowosci az do jego zgonu spowodowanego pijanym aktorem - troche wie co pisze, aczkolwiek jak wspomina najgorsza byla elektryka - albo mial pecha albo jacys mechaniorzy cos mu psuli
a poza tym to mam z nim staly kontakt nawet ostatnio jak go emdżikiem wozilem to szydere robilismy z HGF-u
typowy dla niego pastisz a i tak Kseries ruleZ!
_________________ '99 r400 16k16 sedan JFR na czesci ( anglik ) pytac na priv
Artykuł całkiem pomysłowy, podoba mi się. Co ciekawe po głębszym zastanowieniu wielu ludzi idzie ww. tokiem myślenia. Szczególnie przypadł mi do gustu punkt o Accordzie. Co do Rovera... rodzi mi się pytanie, które silniki to K-series?
Fajny artykuł, oczywiście jeśli czyta się go z przymrużeniem oka
Jeśli by wierzyć rankingom i opiniom dosłownie, to okaże się, że najlepiej zostać pieszym( chociaż też nie za bardzo, bo pieszy jako osoba niechroniona w starciu z pojazdem jest na przegranej pozycji )
Jeden model autka ma problem z korozją, drugi z elektryką, inny z HGF
Samochody nie są idealne, a i duże znaczenie ma jak poprzedni właściciel obchodził się z pojazdem, bo po kupnie takiegoż egzemplarza będziemy zbierać plon jego troski
andrew0503, powiem tak...
Lepiej zapłacić mniej i miło się zaskoczyć na Roverze, niż dopłacić do VW i się zawieść. Mój R mój to pierwszy samochód tej marki i póki co, jestem mile zaskoczony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum