Wysłany: Pon Paź 01, 2012 17:46 [R200] Pokrowce na siedzenia
Hej. Już od jakiegoś czasu zamierzam kupić "jakieś" pokrowce do mojego R200. Pytałem już na PW kilku osób gdzie kupowało i jak pasują. Niestety na nic nie mogę się zdecydować. Doradzicie mi jakieś? Mam na oku Takie Ktoś może ma lub miał z nimi do czynienia? Z góry dziękuję.
_________________ "bundylp" = " bandi "
Nie taki Rover straszny jak go malują
Ostatnio zmieniony przez Adrian Pon Paź 01, 2012 19:28, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 01, 2012 17:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Chyba tylko robione na zamówienie. A powiedz, dlaczego chcesz pchać pokrowce? Masz tak uświnione siedzenia czy poprzecierane? Ja jakoś nigdy nie mogłem zaakceptować pokrowców. A mam R400 w beżowej tapicerce, trudno ją utrzymać w czystości, ale za żadne skarby nie chcę pokrowców
Trochę ponad tydzień temu kupiłem i założyłem pokrowce z linku który wcześniej podałem. Nie było większego problemu z założeniem ich. Jedyne co to mogli dać więcej haczyków. Łączny czas pracy (na spokojnie i przy piwku) to 2 godziny. Efekt.... wcześniej nie miałem do czynienia z pokrowcami i nie zwracałem na to uwagi ale wydaje mi się, że wyszło OK.
Jedyne zastrzeżenie to... nie wsiadać w wełnianych swetrach, czepiają się do nich.
Zamawiałem do moich Roverków.
Zamówiłem indywidualnie dobrane materiały , krój , logo , napis. Za pokrowce z grubego weluru; matowego + z połyskiem , zagłówki , logo , kieszenie na zamek z tyłu zapłaciłem 320 zł. To jest cena za dwa przednie fotele. Odszyte idealnie, podwójny szew, spasowanie bardzo dobrze. Materiał bardzo dobrej jakości.
Pomógł: 18 razy Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 224 Skąd: Międzylesie
Wysłany: Sro Paź 24, 2012 10:43
wygląda to imponująco i spasowanie do fotela wzorowe. Tylko tak jak się spodziewałem cena za kpl prżód + tył, w konfiguracji dwu kolorowej logo itp, żeby to wyglądało jak na zdjęciach poglądowych z aukcji, zapewne +500zł. I pytanie czy kupować coś takiego czy kpl foteli z MG.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum