Wysłany: Nie Wrz 23, 2012 12:59 [R400] Wężyk. Ale który?
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam!!!
Posiadam od niedawna R400 (Moje pierwsze autko). Było przy nim trochę roboty, ale prawie wszystko zostało już ogarnięte. Nurtuje mnie tylko jedna rzecz. Po zakupie w miejscu bordowego wężyka był taki czarny, krótki wężyk z metalową główką. W moim odczuciu tak być nie powinno, więc założyłem rzeczony już bordowy wężyk. Dodatkowo mam wrażenie, że po założeniu bordowego wężyka hamulce stały się nieco ostrzejsze i zauważyłem, że od czasu do czasu na wolnych obrotach autko potrafi się na chwilkę przydławić. I tutaj pytanie do was - który wężyk ma zostać. Bordowy, czy ten, który był założony zaraz po zakupie? Nie wiem czy dobrze opisałem sprawę, ale mam nadzieję, że rozumiecie, o co mi chodzi Z góry dzięki za pomoc.
Mały problem ze zdjęciami. Zaraz dodam
SPAMU¦
Wysłany: Nie Wrz 23, 2012 12:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum