i od razu zapytam czy ta poduszka gdy jest w zlym stanie moze powodowac duze drgania podczas ruszania autem np z mala iloscia gazu, i odczowam tez lekkie szarpniecie przy odpalaniu
moze ma ktos na sprzedaz taka ? uzywke w dobrym stanie
_________________ mathew
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 04, 2012 07:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tak to taka, ostatnio wymieniałem u siebie U mnie było widać że jest zerwana, guma była pęknięta.
Dodatkowo swoją nową wzmocniłem klejem do szyb i teraz jest spokój, silnik pracuje spokojnie.
Co prawda pojawiły się lekkie wibracje na wolnych obrotach na plastikach ale bez tragedii
Tak to taka, ostatnio wymieniałem u siebie U mnie było widać że jest zerwana, guma była pęknięta.
Dodatkowo swoją nową wzmocniłem klejem do szyb i teraz jest spokój, silnik pracuje spokojnie.
Co prawda pojawiły się lekkie wibracje na wolnych obrotach na plastikach ale bez tragedii
a jakiej firmy kupiles i gdzie ? bo ja sie tak zastanawiam czy nie kupic najtanszej nowej za 49 zl firmy SRL bo mi sie wydaje ze ta poduszka nie ma duzego obciazenia i moze to popracuje dlugo ale moge sie mylic
Ze sklepu motoryzacyjnego.
I pamiętaj jeżeli się zdecydujesz na wypełnienie poduchy, że masa poliuretanowa czy tam klej do szyb musi w takiej ilości schnąć przynajmniej 3 dni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum