Pomógł: 54 razy Dołączył: 22 Maj 2008 Posty: 957 Skąd: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 17:39
Tak na marginesie,to u mnie z prawej strony ciężko było nie dotknąć żarnika,mimo że trzymałem za nóżki,to i tak paluchy gdzieś tam wędrowały...Z lewej było lepiej.Mimo wszystko nie jest tak źle w tym aucie z wymianą.Są takie,gdzie pół samochodu trzeba rozebrać żeby żarówki wymienić.
tez mam ta tabelke ale interesuja mnie typy zarowek w rover 75 tzn drogowe to sa H1 mijania H7 a np tylne stopu itp. wiem ile maja miec [W] ale interesuje mnie jaki typ bo chce sobie powymieniac na lepsze.
tu masz z systemem can bus wiec komunikat na pewno nie będzie się pokazywał, ale czy warto tyle dawać. w prawdzie sam zmieniłem postojówki i podświetlenie tablicy na led-y, ale za 4 diody zapłaciłem 36 zł a nie za jedną 50
http://moto.allegro.pl/za...2680133938.html
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
nie ma zadnego komunikatu pojechalem odrazu do sklepu ktory prowadzi znajomy i dokladnie kupilem takie same jak podawalem w linku zadna kontrolka o spalonej zarowce nie swieci a efekt lepszy 100 razy tym bardziej ze przyciemniam tylne lampy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum