Wysłany: Nie Paź 14, 2012 01:57 [R420] Zbliżająca się wymiana rozrządu
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
tematow z tym związanych było mnóstwo ale ja zapytam troche z innego kąta- mnie dopiero czeka(za jakis miesiąc ) wymiana rozrządu (przejechane 50tys od ostatniej wymiany ale minelo 6,5roku i sie boje ze strzeli ze starosci), mam juz upatrzony zestaw na wymiane (pasek i rolka) i tu pojawia się pytanie- auto ma 13,5roku, kupilem teraz w maju i nie wiem czy cos bylo wczesniej w hydraulice robione- dlatego co doradzacie zeby jeszcze wymienic przy okazji wymiany rozrządu? jakies uszczelki? bo chcialbym wymienic na zapas i miec spokoj a nie pozniej naprawiac po fakcie;p, z góry dzięki za podpowiedzi!
Ostatnio zmieniony przez szoso Nie Paź 21, 2012 12:19, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 14, 2012 01:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ok dziękuje bardzo za odp a orientuje się ktos ile mniej więcej taka wymiana kosztuje?chodzi oto czy szykowac się na wydatek dodatkowych paru stów czy to są jakieś uszczelki pierdółki po pare zł?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum