Wysłany: Nie Paź 14, 2012 22:14 Rover 75 NA FRANCUSKIM FORUM DYSKUSYJNYM
Przegladajac francuskie forum Rovera 75 znalazlem kilka zdjec,najciekawsze to traktowanie niepotrzebnych lub nie znajdujacych nabywcow Roverkow-szkoda mi ich!!!
_________________ Stanislaw
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 14, 2012 22:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Fajny scrappyard Pogrzebał by tam trochę i powyciągał kilka części No co Roverkow na części tez trzeba nie wszystkie mogą być sprawne i na chodzie, muszą być poświęcone
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
i do wyboru do koloru, a u nas jak kiedys z kumplem bylem na szrocie i tak przy okazji goscia spytalem czy czasem bywa jakis rover 400, to najpierw uslyszalem: "nie, tylko samochody", po chwili gdy zajarzyl ze o marke chodzi to mowi: "no ostatnio jeden byl, ale nie 400 tylko 314"
W sobotę byłem na jednym szrocie w Holandii i widziałem tam Rovera 820 wręcz w idealnym stanie w beżowej skórze cały na kołach jeszcze stał, myślałem nawet żeby zapytać czy jest z prawem rejestracji bo naprawdę ideał. Jak patrzyłem na inne autka które tam stały to, aż się łza w oku kręciła.
Taki złom to gratka dla ludzi poszukujących części, dosłownie drobiazgów, często (przynajmniej w Polsce) na takich złomach jest zakaz wejścia a auta są bez prawa do rejestracji.
ten akurat na ktorym bylem to mozna bylo wejsc wymontowac co sie podoba ale co ciekawe, ceny byly porownywalne do czesci uzywanych z allegro. wiec co z tego ze bysmy tam sobie "pogrzebali" w tych roverach jak cena jak na allegro to wszytko i tak mozna zamowic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum