Wysłany: Sob Paź 20, 2012 20:46 [R214] Alarm w 214Si
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: 1996
Witam!
Jakieś 3 miesiące temu kupiłem Rover'ka 214 Si, i powoli zaczynam przy Nim szperac i to co "ogarniam" naprawiac.
Ostatnio zabrałem się za alarm. Kiedy kupowałem samochód nie dostałem ani pilota do alarmu ani żadnego kodu. Kiedy zamykam auto zamkiem w drzwiach lampka pomiedzy zegarami zaczyna mrugac. Kiedy otworze bagażnik kluczykiem alarm wyje.
I teraz mam pytanie do Was czy jeżeli kupie pilota do alarmu do zdołam jakoś zaprogramowac go do mojego alarmu czy nic się z tym nie da zrobic?
Czekam na Wasze sugestię
Z góry dzięki i Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Dymek223 Sob Paź 20, 2012 22:35, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 20, 2012 20:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
immo moze być wyłączone, włączone zostanie jeżeli zamkniesz auto kluczykiem. Kiedy alarm jest uzbrojony i otworzysz klape kluczykiem zacznie wyc. POCZYTAJ INSTRUKCJE,A SIE DOWIESZ i nie pisz pogrubionym pismem
Powiem tylko tak. DZIWNE... najprawdopodobniej immo wykrojone. Centralny działa normalnie?
Centralny działa normalnie..
[ Dodano: Sob Paź 20, 2012 23:27 ]
Harry napisał/a:
immo moze być wyłączone, włączone zostanie jeżeli zamkniesz auto kluczykiem. Kiedy alarm jest uzbrojony i otworzysz klape kluczykiem zacznie wyc. POCZYTAJ INSTRUKCJE,A SIE DOWIESZ i nie pisz pogrubionym pismem
widze że kolega nie lubi "nowych". Ok jak tak jak mówisz POCZYTAM INSTRUKCJE i nie bede pisał pogrubionym pismem jak Ci to przeszkadza
widze że kolega nie lubi "nowych". Ok jak tak jak mówisz POCZYTAM INSTRUKCJE i nie bede pisał pogrubionym pismem jak Ci to przeszkadza
sa jakieś zasady,
w instrukcji masz ładnie opisane to, na forum też już było pełno tematów i jak każdy zakłada nowy to robi się później bałagan i się zaczyna " nie mogłem nic znaleźć "
Dymek223, prawdopodobnie zaprogramowanie nowego pilota nic nie da, bo masz już grzebane w immo. Jeśli chcesz mieć centralny z pilota, to zawsze można kupić uniwersalny moduł centralnego zamka i wpiąć się w swoje stare siłowniki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum