Wysłany: Sro Paź 10, 2012 16:19 [R 200] Bicie przy ruszaniu po wymianie przegubu
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1998
Witam Wszystkich, Mam takowy problem. Po wymianie osłony przegubu(demontaż i montaż przegubu) zaczęło mi drgać koło podczas ruszania i hamowania i mam pytanie czy ktoś się już borykał z takim problemem. Proszę o podpowiedz. I jeszcze jedno, czy ten drucik zabezpieczający przegub ma jakieś ważne znaczenie w tej sprawie.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 10, 2012 16:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Chodzi Ci o bicie na kierownicy ?
Na pewno dobrze złożyłeś przegub ? zawleczka w środku przegubu nie ścięła się ?
Bolec zabezpieczający ma znaczenie jeśli nie dokręciłeś śruby natomiast dobrze dociągnięta nie powinna się poluzować ( a już na pewno nie w tak krótkim czasie )
Dokręciłeś wszystkie rzeczy poboczne ,które musiałeś odłączyć w trakcie demontażu ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum