Wysłany: Pon Paź 22, 2012 14:23 [R25streetwise] wibracje silnika
Typ: TD Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2004
Witam,
chciałem zapytać co może być przyczyną przenoszenia wibracji z silnika. Najbardziej uciążliwe są przy odpalaniu jak i gaszeniu. Do momentu kiedy silnik nie złapie temperatury są wyraźnie wyczuwalne na całej bryle samochodu, a najbardziej na skrzyni biegów jak i na pedałach. Czy to może być kwestia poduszek zawieszenia silnika, czy coś innego. Ile ewentualnie płaciliście za części i wymianę ?
Pozdrawiam
_________________ Miałem kupić pierwszy samochód, kupiłem kolejny ROVER
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 22, 2012 14:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Roverian, ceny nowych łap masz na http://www.tomateam.pl/sklep/
Roboty nie ma dużo: podeprzeć silnik, odkręcić łapę, przykręcić łapę +ew. jakaś pierdoła do odkręcenia, jeśli nie będzie dostępu.
Sama poducha, to wydatek rzędu 50-100 zl za nowa. W moim R25 jeszcze nie mialem sposobnosci, ale jak zamawialem do megane 98 to placilem 50 za nową.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum