Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: 2005
Witam,
mam takie może mało rozsądne pytanie do użytkowników Roverka 45 po lifcie, czy w środku wszystkie modele mają podświetlenie tylko w przedniej górnej części kabiny? W R200 miałem fajnie bo było na środku, a tu w nocy nawet jak zapali się oświetlenie to w tylnej części auta jest totalna ciemnica. Chciałem się upewnić czy mam coś pokombinowane, i raczej samemu trzeba coś dorobić?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lis 14, 2012 10:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
madmips, Taka wada 45 niestety Zamontuj taśmę LED z talu nad światłem stopu albo zakup dwie lampki chromowane LEdowe w Ikea i zamontuj do bocznych słupków tylnych
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
madmips [Usunięty]
Wysłany: Pon Lis 19, 2012 15:12
niespodzianka, właśnie zauważyłem, że nad prawym słupkiem mam zaślepkę w podsufitce, po zdjęciu jej widać kabelki z wtyczką, czyżby jednak na środku też była lampka, czy to od czegoś innego?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum