Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2002
Witam, jestem nowy uzytkownikiem forum , potrzebuje pomocy w kwestii odpowietrzenia sprzegła.Padła mi pompka sprzegła ,zdemontowałem ja i czekam na nowa , chciałbym sie dowiedzieć jak odpowiedrzyc potem sprzegło zeby wszystko było cacy:) Czy ktoś mogłby mi pomoc jakies fotki wskazówki???
Ostatnio zmieniony przez HoNdA_88 Nie Gru 09, 2012 14:05, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 09, 2012 13:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jeśli zabrakło Ci płynu i wpompowałeś powietrze do układu to pewnie trzeba będzie odpowietrzyć. Tutaj jeden z tematów dotyczących odpowietrzania: http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=81061
Z ciekawosci wpisalem w "szukaj": "odpowietrzenie sprzegla", bo az nie wierzylem ze nie byl temat poruszany. no i wcale mnie to nie zdziwilo ze byl, i to z 4 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum