Wysłany: Czw Gru 13, 2012 11:22 Pierwszy zgon ZetoRa :(
Muszę się pożalić
ZetoR odmówił dzisiaj posłuszeństwa. Po raz pierwszy tak poważnie. Coś mu w środku umarło i lipa, jechać już się nie dało.
Obstawiam coś w skrzyni biegów albo sprzęgło.
I jak to zwykle bywa, stało się to w najmniej odpowiednim momencie - tuż przed Świętami
Smutno mi, bo bez niego jak bez ręki
_________________ Oficjalnie "aliciaMG", ale może być i "Ruda"
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 13, 2012 11:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ZetoR zaciągnięty do warsztatu
Oby to było coś drobnego, ale znając życie zapewne wyjdzie jakaś masakra.
W sumie szczęście, że stało się to w pobliżu mojej firmy. Strach pomyśleć co by było gdybym stanęła wczoraj w nocy gdzieś na trasie
maniaq napisał/a:
bo co MG to MG , solidna marka
Jak dotąd nie narzekałam i nawet w sroga zimę był niezawodny, a tu dzisiaj ZONK. Ale jestem dobrej myśli. W końcu żółtki maja w sobie tą moc . Musi być dobrze
Ałaaaaa
Po wstępnych oględzinach mechanik podejrzewa urwaną tarczę sprzęgła
Jutro ma wyjąć skrzynię biegów i wszystko będzie jasne.
Wygląda poważnie i kosztownie
Na szczęście nie ja dojechałam sprzęgło, więc koszty na pół z Sub'em dzielimy, przy czym wbrew wszelkim zasadom matematyki jego połowa będzie większa od mojej
kzrr, coś w tym jest ale tu Sub z czystym sercem przyznał się, że to jego sprawka Jest kierowcą od 1,5 roku i na ZetoRze stawiał swoje pierwsze kroki, a właściwie palił pierwsze sprzęgło W zasadzie to się nawet nie gniewam, bo tak jak bociannielot pisał, zdarza się.
A ogólnie już nie o kasę chodzi ani o fakt, że coś tam się zepsuło. Bardziej boli mnie, że nie ma tu dobrego mechanika Jak słucham opinii o fachowcach z okolicy to włosy na głowie mi się jeżą. Więc w zaistniałej sytuacji obawiam się, że ta naprawa będzie tylko doraźnym środkiem i po nowym roku trzeba będzie oddać autko w dobre ręce, by na wiosnę bez obawy pociągnąć 220
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum