Wysłany: Sob Gru 15, 2012 15:01 [214i 8v] Odcięcie obrotów przy 5500 RPM !!
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1997
Witajcie, jestem nowy na forum, mam na imie Mateusz i napotkałem pewną chyba ustetkę w swoim świeżo nabytym Roverku myślałem, że to filtr powietrza ale to nie to kręcę pedał w podłogę i osiąga max 5500 rpm a z tego co mi wiadomo wygląda to na jakieś ograniczenie, w ogóle jakiś zmulony jest zastanawiam się co mu dolega. PROSZĘ O POMOC !!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony przez matys7522 Sob Gru 15, 2012 15:15, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sob Gru 15, 2012 15:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ogólnie, jeśli poprzedni właściciel niema dowodu, że był robiony rozrząd, to wymienia się go od razu po kupnie auta. Taka zabawa kosztuje razem częściami i robocizna w okolicach 500 zł. Jeśli masz jakąś fakturkę lub inny dowód, że był robiony rozrząd ostatnio to tylko ustawianie go w dobrej kolejności będzie pewnie w granicach 100-200 zł kosztowało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum