Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2000
Witam, mam mały problem. Chodzi o sterowanie cewek zapłonowych. - bynajmniej ja tak to nazwałem, ale dla ścisłości to chodzi mi o ten kabel z zieloną kostką, owinięty zwijką i w peszelku. (Wpina się od dołu cewki). Mianowicie był kiedyś łatany, i to na zgięciu, a wiadomo to jest cały czas w ruchu i przez to czasem ucieka iskra. Oczywiście wymieniłem cewki, kable wysokiego napięcia, świece. Więc pozostało tylko to. (dodam, że teraz po tych wymianach problem pojawia się sporadycznie, ale jednak...)
Teraz moje pytanie, gdzie mogę coś takiego dostać szukałem, w sklepach motoryzacyjnych, na allegro, na szrotach i nikt nie ma czegoś takiego...
Miał ktoś już taki problem, albo może ktoś wie jak mi pomóc? będę naprawdę wdzięczny za choćby poszlaki
Ps SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 02, 2013 15:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Na allegro są ogłoszenia gdzie pokazują całe auto i oferują dowolną część.
Dzwonisz do takiej osoby i pytasz się chce za wtyczkę od cewki zapłonowej z kawałkiem kabla.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum