zdjęcia robione bez odpalonego silnika, na odpalonym jeszcze jaśniej świecą. Homologacje panie władzo jak najbardziej mają, w końcu to oryginalne Philips BlueVision w5w, ale pudełeczka nie mam niestety.
W sumie razem z włączonymi mijania delikatnie przebija się błękitna/biała poświata, trzeba się przyjrzeć i pod różnym kątem ustawić, nie do wyczajenia normalnie.
ja jak kupiłem R400 to miałem xenon 6000k + zwykłe żółte postojówki. kolor postojówek odbijał się w odbłyśniku i mimo, że lampa generowała biało-błękitne światło, to widać było żółty syf w reflektorze
Dziś xenonu juz nie mam, zwykłe żółte osramy, i te same żółte postojówki. no nie chcą się przepalić no
ja jak kupiłem R400 to miałem xenon 6000k + zwykłe żółte postojówki. kolor postojówek odbijał się w odbłyśniku i mimo, że lampa generowała biało-błękitne światło, to widać było żółty syf w reflektorze
Dziś xenonu juz nie mam, zwykłe żółte osramy, i te same żółte postojówki. no nie chcą się przepalić no
hehe a moje stare zwykłe jak widać na zdjęciu parę postów wcześniej już okopcone
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum