Cześć.
Fajnie , że jest Ktoś z Włocławka.
Jestem tam od czasu do czasu.
Pozdrowionka
[ Dodano: Czw Sty 03, 2013 07:00 ]
Wyposażenie:
ABS, Ksenony, 8x poduszka powietrzna, regulacja kierownicy w 2 płaszczyznach,
klina 2 strefy, zestaw głośnomówiący PARROT, nawigacja, jest też coś na zasadzie szpery - podobno (z tego co mi wiadomo to chodzi o to , że koło które traci przyczepność przejmuje obroty koła, które tą przyczepność ma - jeśli coś źle napisałem to proszę mnie poprawić.) Na razie MG stoi u mechanika, ponieważ chcę wiedzieć, że wszystko jest OK.
Jeśli o czymś zapomniałem to dopiszę jak tylko odbiorę AUTO.
Pozdrowionka
P.S. Podobno to jest jakaś limitowana wersja i ma o tym świadczyć naklejka na środkowym słupku z prawej strony z z numerem .
Jak zrobię zdjęcie tej naklejki to wrzucę, chyba, że ktoś wie o co z tym chodzi.
jest też coś na zasadzie szpery - podobno (z tego co mi wiadomo to chodzi o to , że koło które traci przyczepność przejmuje obroty koła, które tą przyczepność ma - jeśli coś źle napisałem to proszę mnie poprawić.)
kontrola trakcji, koło szpery to nawet nie stało
marschall3 napisał/a:
Podobno to jest jakaś limitowana wersja i ma o tym świadczyć naklejka na środkowym słupku z prawej strony z z numerem .
Jak zrobię zdjęcie tej naklejki to wrzucę, chyba, że ktoś wie o co z tym chodzi.
każdy MG miał swój nr na prawym słupku, przynajmniej ja nie widziałem żadnego bez tego numeru, chyba, że był po dzownie
Dzięki za odpowiedź.
I to mi się podoba, konkretne odpowiedzi.
Bazuję na wiadomościach, które dostałem od sprzedającego.
Jak tylko odbiorę auto od mechanika to wszystko zweryfikuję.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
Ładne ZT wyrwałeś
Elegancko dobrany wzór felg, chociaż chyba ciut za małe ET.[/quote]
Cześć Adam !
Dzięki za powitanie.
Jeśli chodzi o ET to ja też zwróciłem na to uwagę, jak pojechałem pierwszy raz oglądać MG. Może i tak jest, ale felgi chowają się w nadkola.
Muszę jednak przyznać , że tak to może wyglądać. A może faktycznie tak jest.
Fabryczne felgi chowają się bardziej - w porównaniu do tego co widać na zdjęciach. Z pozoru nie musi to mieć większego znaczenia, chociaż u mnie na zimowych był problem przy "rodzinnym" obciążeniu samochodu- mam na felgach z mniejszym ET.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum