tak ustało i mam nadzieję że będzie wszystko ok tylko muszę wyzdrowieć i wymienić ten jedno pinowy
[ Dodano: Wto Sty 29, 2013 21:42 ]
dzisiaj właśnie wymieniłem alternator i czujnik jedno pinowy od temperatury, efekt prawie żaden , tylko wentylator jak dodaje gazu to mocniej nie dmucha,dalej światła przy 1,5 tyś obrotów świecą mocniej już nie mam siły
[ Dodano: Pią Lut 01, 2013 19:15 ]
jednak wentylator tez mocniej dmucha
[ Dodano: Pią Lut 01, 2013 19:26 ] michu027, Witam cię i co robiłeś już coś przy samochodzie z tymi światłami co się jaśniej świeca przy 1,5 bo ja wymieniłem alternator i czujnik temperatury jedno pinowy i efektów brak
[ Dodano: Nie Kwi 07, 2013 11:50 ]
Witam wszystkich zrobiłem tak odłączyłem klemę plusową na 2 godz i pomogło wszystko wróciło do normy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 07, 2013 10:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum