Wysłany: Sro Sty 30, 2013 23:33 [214i] Boczki drzwi 3D
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1997
Witam serdecznie wszystkich ! kieruje się do Was z pytaniem czy zmiana boczków z mojej 200-setki na boczki z MG ZR będzie mało utrudniona ? czy trzeba się z tym bardzo gimnastykować ?, poniewaz dorwałem półskóry po dobrej cenie z fajnymi boczkami MG. Proszę o odpowiedz, gdyż jest mi to potrzebna informacja. POZDRAWIAM i czekam na odpowiedzi
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 30, 2013 23:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Chyba lepiej niż wymieniać sam boczek, zaopatrzyć się w komplet cięgien i wymienić wszystko a nie tylko boczek. Obejdzie się wtedy bez zaginania drutów i dopasowywania długości.
to ze mocowanie się różni to wiem i że cięgna to też ale to wszystko ? jeśli tak to robie to...orginałki mnie wku****** bo ten materiał zaczal odchodzić i mam ochote go podpalić
spoko, jesli dostane wszystkie elementy to będzie mało przeszków i a propos jak zatrzaski są to moge je przenieść wyżej np bo pozycze lutownice do plastiku i będzie git...bynajmniej tak mysle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum