Wysłany: Nie Lut 03, 2013 18:06 [R25] Wyjęcie licznika... Problem...
Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam wszystkich, jest taka sprawa poniewaz zabralem się za wyjęcie licznika najpierw odkrecilem 2 srubki od gory zas potem 2 srubki pod guma, ALE obudowa nie wychodzi siedzi a nie chce nic urwac... czy zapomnialem o jakiejs srubce??? bo jak szukalem w tematach to wszyscy pisza ze tylko 4 srubki i wychodzi ja odkrecilem 4 srubki i siedzi jak skur..... Prosze o pomoc...
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 03, 2013 18:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
nie otwiera sie, ale zrozum ze ja zrobilem zgodnie z instrukcja... i ciagle siedzi
[ Dodano: Nie Lut 03, 2013 19:28 ]
to ze trzeba odkrecic 2 srubki u gory i 2 pod guma to wiem bo znazlem ale to ze po zrobieniu tego ramka ciagle siedzi to juz nie znazlem zeby ktos mial podobny problem wiec prosze cie nie opowiadaj glupot jak nie rozumiesz problemu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum