Wysłany: Pon Lut 11, 2013 16:09 [R214 Si] Problem z centralnym zamkiem
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: 1997
Witajcie!!!
Mam problem odnośnie centralnego zamka w moim Roverku. Nie działa na pilocie ani nie reaguje na kluczyk, sprawdzałem bezpiecznik pod maską niby działa próbówka świeci aż w oczy kole i nie wiem czy to możliwe żeby się centralka walnęła??;/ jeśli tak to gdzie takową mogę znaleźć w moim samochodzie i ile kosztuje nowa bądź używka i czy w ogóle opłaca się wymieniać czy od razu kupić nowy centralny? dzięki za podpowiedzi i pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 11, 2013 16:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No własnie nie działał od kupna sprzedający powiedział że nie wie co mu sie stało chodził i nagle się zje...ł i teraz szukam problemu własnie w sumie dużo drzwi do zamykania nie ma ale co centralny to centralny, posprawdzam wasze propozycje i dam znać:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum