Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam. Mam do wymiany poduszkę drążka zmiany biegów, tą pod drążkiem, gumową. Nowa dostępna jest tylko w oryginalne za ponad 150zł, nie dam tyle za kawałek gumy. Możecie mówić co chcecie, taki już jestem szukam używki w dobrym stanie ale narazie nie znalazłem. Ma ktoś jakiś patent, może da się ją z czegoś zrobić?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 07, 2013 21:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja też miałem do wymiany ale że podobnie jak Ty nie chciałem wydawać tyle kasy to założyłem gruby gumowy wąż na tą metalową cześć naciągnąłem poduszkę i skręciłem mocowanie działa do dzisiaj. Nie wiem jaki efekt byłbym z oryginalną poduszką ale ten patent mi odpowiada.
Pomógł: 14 razy Dołączył: 17 Sie 2010 Posty: 311 Skąd: silesia
Wysłany: Sob Lut 09, 2013 00:16
tak - sluzy do tego samego. ja kupilem na alledrogo z filtrem, wiec przesylka nie przekroczyla wartosci nie wiem tylko czy ori tez ma w srodku metalowe tuleje? mysle, ze gdyby nie tuleje, to lepiej by sie dopasowala
p.s. nie wiem czy u mnie stara nie byla tez z tego samego zrodla - to samo tyczy sie blaszki, ktora ja dociska
Jeszcze nie montowałem także nie wiem czy pasuje. Ile dałem nie pamiętam bo kupowałem też PU na przód i miałem spore rabaty
U mnie w tej gumie nie ma żadnej tulejki.
A ten ze skody rozstawem śrub jest taki sam jak nasz w R?
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum