Wysłany: Wto Lis 01, 2011 08:08 [r400] Zerwane szpilki w kole
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Witam wszystkich wczoraj miąłem nieprzyjemna wizytę u wulkanizatora ponieważ zmieniał mi opony i zerwał mi gwint w jednej szpilce czy da rade to jakoś przegwinowac i zmienic
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 01, 2011 08:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tak mi się coś wydaje, że info o wymiarach szpilki koła to nie jakiś sekret, na forum można znaleźć takowe w kilku miejscach, na allegro i w googlach też, co więcej parę razy opisywana była taka sytuacja jak Twoja - bo to nie jest nic niezwykłego, tylko rzecz, która się zdarza w samochodach w tym wieku.
Jeśli masz dobry (stabilny) podnośnik i nasadowy 32 to nie jest dużym problemem samemu to wymienić. Jak nie masz warunków (tak jak ja) albo ochoty na zabawę, to wymiana szpilki kosztować będzie jakieś 30 pln (szpilka ok. 10, robocizna ze 20)
[ Dodano: Wto Lis 01, 2011 17:31 ]
czy może mi ktoś powiedzieć jak zmienić szpilki w piaście
Juz nie chcialem zakladac nowego tematu. Podlączam sie pod pytanie kolegi. Poki mam jeszcze tydzien wolnego to moglbym to sobie zrobic bo potem raczej ciezko bedzie z czasem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum