Wysłany: Sob Lut 23, 2013 14:48 [r200] Zawieszenie od R400
Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: 1997
Hej,
Szukam
Poszukuję tylnej belki do MG ZR 160, lub R200vi, pod tarcze ze stabilizatorem. Ze względu na zerową podaż szukam innych rozwiązań. W R400 występuje stabilizator w tylnej belce. Czy w związku z tym zawieszenie od R400 podejdzie do R200?
Idąc dalej jest tez odpowiednik R400 w MG. Tam była wersja 2,5V6. Czy tyla belak + stabilizator podejdzie do mojego 200vi?
Pozdrawiam,
Ronald
[ Dodano: Sob Lut 23, 2013 14:48 ]
Lub jeszcze inaczej. Czy do Belki od np. R214,216,R25 podejdzie stabilizator od R400?
w R400 nie ma belki, więc jej się przełożyć nie da. Zawieszenie jest całkiem inne i raczej poważnie trzeba by było porzeźbić, żeby je zamontować w R200
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
z tego co wiem w klekotach r200 byly tylnie stabilizatory
Masz rację, nawet na wikipedii o tym piszą. Jednak jak przeglądam oferty od diesli to stabilizatora brak. Powiem więcej, w MG ZR 160, w 2 na 3 przypadki nie było stabilizatora! Ludziska porozkręcali dla mnie samochody, belka jest, stabilizatora brak. Idąc dalej nie udało mi się ani razu trafić na belkę właśnie od R200vi. Kozik, napisał że belka od vi to to samo co w R214, tyle że ma stabilizator. Znalezienie samego stabilizatora to już "next level" poszukiwań, dlatego szukam alternatywy Co do R400, to pewni jesteście że tam nie było belki?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum