wild_weasel, zawsze z żarówkami jadę na regulacje to tylko 15 PLN..
Na XTREMEME POWER z PHILIPSA dłuuugo jeździłem nocami po zakopanem na drogach gdzie jedyne światło to żarówki auta NIKT NIGDY! nawet nie mrugnął ! natomiast jak miałem 1 lampe angielską to mrugali mi nocą non stop więc jestem pewien że moje xtreeme power philipsa nikogo nie oslepiały.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 05, 2009 09:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
gdzie napisałem o niebieskich diodach? piszę o białych więc może czytanie ze zrozumieniem?
Co do chomologacji lamp z soczewkami memphisto, to ja nie wiem czy maja czy nie upierdliwy policjant/diagnosta który wie o co biega jak zobaczy kable od przetwornic to dowód zabierze chyba że będzie na szkiełku ewidentnie oznaczenie D-cośtam bo tylko takie lampy są pod ksenon http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=74878 tu masz o oznaczeniach i homologacjach.
W którym momencie ja napisałem o niebieskich diodach? Niebieskie żarówki i diody czyli to co montowałeś u kilegi Wracając do xenonów i homologacji nie znam osoby, której zabrano by dowód za soczewki+xenony co nie znaczy, ze w każdym przypadku jest to w pełni zgodne z prawem. Po za tym ja nigdzie na napisałem, ze ktoś zabierze dowód za dwie małe diody wsadzone zamiast postojówek co najwyżej Pan diagnosta/policjant będzie kazał zmienić na zwykłe. Jeśli o mnie chodzi to każdy może wkładać tam co chce pod warunkiem, że jest dobrze widoczny na drodze i nie oślepia innych użytkowników....
wild_weasel, zawsze z żarówkami jadę na regulacje to tylko 15 PLN..
Na XTREMEME POWER z PHILIPSA dłuuugo jeździłem nocami po zakopanem na drogach gdzie jedyne światło to żarówki auta NIKT NIGDY! nawet nie mrugnął ! natomiast jak miałem 1 lampe angielską to mrugali mi nocą non stop więc jestem pewien że moje xtreeme power philipsa nikogo nie oslepiały.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum