Niewiem też czy nie będzie problemów z hgfem, turbo ma zawsze potencjał pytanie ile silnik zniesie ostatnio Remi wrzucił filmik l-serii mg zr 211km i ponad 400 niuta tylko chciałbym zobaczyć co skrzynia powie na to
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 25, 2013 08:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jakby ktos mogl podac ile w zrce vvc ma kg w dowodzie bo u mnie zr w dieslu 1130kg ciekawostka na jednym spocie sprawdzilismy zra polifta w dieslu i mial okolo 1350
ZR 160 polift z 2005 na wadze pokazał 1120kg z około 20litrami paliwa w baku. Totalna seria, bez audio, koło zapasowe w bagażniku.
[ Dodano: Pon Lut 25, 2013 21:29 ]
1.8t to świetny silnik - niestety komputer z R75 nie pasuje do ZR/25. Pozostaje przeprogramowanie kompa z VVC - kilkaset funtów - lub jakiś forumowy magik który się podejmie zgrania programu z CANA i zapodania do ZRa
1190 - ale to jest chyba liczone z pełnym zbiornikiem + jakaś tolerancja. Waga też nie musiala być super dokładna - choć z tego co pamiętam mówili mi że 5-10kg i na pewno nie więcej. Myślę że realna masa 160-ki to 1100-1120 (bez paliwa).
A porównywaliście z twoim? Jeśli tak, i waga była ok, to jedyne wytłumaczenie że ktoś go mocno spawał... z dużym naddatkiem
jrdarus1, z 220turbo możesz więcej rzeczy wykręcić i przekręcić do swojego, bez rzeźby podobno bo sam nie sprawdzałem, jakieś elementy zawieszenia i przekładnia kierownicza i masz mocowania silnika
[ Dodano: Wto Lut 26, 2013 17:13 ]
wg mnie jeśli kupujesz 220 turbo to nie skatowane oznacza że ktoś kupił auto dla nie wiem czego, auto takie kupuje się by z niego pocisnąć, 620turbo mógł ktoś kupić żeby nie katować tylko sobie pojeździć dynamicznie aczkolwiek cięższa buda mogła mocniej obciążyć silnik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum