Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Do zdjęcia poniżej chyba nie potrzeba żadnego opisu.
Może jednak dodam to mi trochę ulży.
Jakiś / cenzura / mi zajumał logo rovera.
Co polecacie do przyklejenia nowego logo aby uniemożliwić jego ponowne urwanie ?
Słyszałem że dobry jest silikon klej szklarski.
_________________ Niewiedza kosztuje.
Autor zastrzega sobie prawo do zmiany zdania bez podania przyczyny.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lut 26, 2013 17:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 27 razy Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 562 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: Wto Lut 26, 2013 18:34
Ja mogę śmiało polecić klej bernera, budowlany biały, trzyma jak diabli i uszczelnia W sprzedaży w tubkach do pistoletu. Może zastąpić szpachle, elastyczny i da się obrabiać
Ja kupiłem taki klej polimerowy(!) w OBI bodajże w plastikowej pomarańczowej butelce. Musisz doczytać, czy ma metanol jako rozpuszczalnik. Jest super mocny. Sory za skromny opis ale nie pamiętam nazwy ani producenta
ja używałem do wielu rzeczy tego kleju:
http://www.ekwasek.pl/ind...oduct&prod_id=6
po wyschnięciu nie idzie do rozłupać, twardy jak metal, trzyma na prawde mocno i wiąże praktycznie wszystko ze wszystkim.
SOUDAFLEX 40FC -(niedrogi, rodzaj silikonu) szybko łapie ok 1h. po24h pełne wyschniecie. Jest elastyczny. Bardzo dobrze nadaje się do montowania spoilerów do nadwozia. Ja kleiłem nim dokładkę dolna zderzaka i super trzyma już ponad rok mimo wielu zasp śnieżnych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum