Wysłany: Sob Mar 02, 2013 20:06 [r200]problem z wycieraczkami
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: 1996
Witam mam maly problem z przednimi wycieraczkami,Czasem po przekrecniu kluczyka same startuja na off i zacinaja sie,potem jest przez chwile problem zeby wrocily na dol.Dodatkowa na I biegu sie zacinaja w dwoch miejscach.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 02, 2013 20:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
najprawdopodobniej jest jakieś spięcie.. ja miałem tak z tylną wycieraczką.. w wężyku między budą, a klapą była popękana izolacja w kablach i wszystko głupiało. poizolowałem kable i jest ok;)
Tak podgicie blaszki pomoglo na 10 minut,myslalem nad przylutowaniem ale nie mialem takiej blaszki,ani nie lubie sie bawic w elektryka nie mam do tego nerwow.Czy silniczek od r25 bendzie pasowal?
wypij browara lub setkę na nerwy i dolutuj tą blaszkę (byle nie za długą) a na jej końcu najlepiej zrób taką "kroplę" z cyny .... szybciej i taniej wyjdzie niż szukanie silniczka z R25.
Niewiem czy tak nie zrobie bo chwilowo bezrobotny to czasu az zaduzo,a 50-120 zl nie lezy na ulicy.Tylko musze te zaslepki kupic/zatrzaski na ta oslone na szybie.Tylko musze wyszukac taka blaszke w jakim radiu lub telewizorze.
Tylko musze wyszukac taka blaszke w jakim radiu lub telewizorze.
podpowiem ze mozna z kadego przekaznika wyrwać miedzianą nózke/blaszke i bedzie ok .
Z Leszczem robilismy to ostanio umnie w roverku i nic nie chcialo sie trzymać , musi byc koniecznie coś z miedzi . wtedy miedź z miedzią da sie zlutowac i bedzie ok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum