Wysłany: Wto Mar 05, 2013 17:06 [R620sdi] Problem z zapalaniem na ciepłym silniku.
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Witam, mam problem z zapalaniem na ciepłym silniku, gdy samochód stoi kilka godzin to bez problemu na dotyk zapali a jeżeli w trakcie jazdy kilkakrotnie zgaszę silnik to nie może zapalić, w czym jest problem?, pomóżcie
Ostatnio zmieniony przez kruszan Wto Mar 05, 2013 21:17, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 05, 2013 17:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Po pierwsze nie pisz tego samego gdzie się da, a ten post zatytułuj prawidłowo czyli zamiast [i] napisz [R620sdi] i trochę cierpliwości a na pewno ktoś pomoże
[ Dodano: Sob Mar 09, 2013 20:25 ]
Powodów może być kilka, u mojego wuja w bmw przyczyną tego jest cieknąca pompa wtryskowa. Wg mnie również przyczyną tego może być jakiś czujnik np. położenia wału lub temp. wody (dwupinowy). Niech ktoś bardziej kumaty się wypowie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum