Wysłany: Pią Mar 15, 2013 09:26 [R600] Odboje i osłony amortyzatora tylnego
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam. Potrzebuję kupić odboje i osłony do amortyzatorów na tył. Pytałem po sklepach motoryzacyjnych, szukałem w internecie i nigdzie nie ma. Muszę wymienić amortyzatory bo za tydzień kończy mi się przegląd a nigdzie nie można kupić takiej pierdoły. Czy ktoś z Was miał podobny problem i jak sobie z tym poradziliście? Może pasują odboje od innego auta? Jak znaleźliście w sklepie internetowym to proszę o link do strony. Z góry dzięki
Ostatnio zmieniony przez kopernik Pią Mar 15, 2013 17:21, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Mar 15, 2013 09:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam, w zeszłym roku walczyłem z tym tematem, przy wymianie amorków chciałem wszystko na cacy kompletnie zrobić, ale mechanik który się tym zajmował mówił, że odboje i osłony są ok więc zostały stare.
Konkretnie, to te części były dostępne w serwisie hondy i jeszcze w jednym sklepie
proponowano mi cały zestaw z tymi elementami z firmy Sachs, tylko wiadomo, że w katalogu dużo części pasuje a w realu różnie bywa.
Cen dokładnie nie pamiętam ale wychodziło ok 400-500zł na dwie strony (z tym, że ja mam benzynę)
Niestety nie udało mi się znaleźć odbojów konkretnie do tego modelu auta ale w sklepie gdzie kupowałem amortyzatory poprosiłem żeby sprzedawca dopasował mi coś z innego auta i znalazł odboje od jakiegoś modelu Fiata. Podsumowując:
Amortyzatory KYB 400pln
Odboje Fiat 60pln
Robocizna 160pln
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum