to jeszcze ja cos dorzucę: na starej skrzyni też mi wyskakiwał wsteczny, niestety po paru miesiącach się zatarła i kaputt, trzeba było kupić - używka kosztowała mnie 350zł wyciągnięta przy mnie z R o przebiegu 83tyś (nie wiem czy prawdziwy przebieg) koszt wymiany 350zł a nie w tym rzecz, mimo że skrzynia wymieniona to wsteczny i tak wyskakuje więc nie wiem gdzie tu jest problem
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 14, 2013 20:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ogólnie skrzynie R65 i sposób rozwiazania sterowania biegami w roverkach to porażka umnie druga skrzynia i tez nie dokońca jestem zadowolony , biegi juz wchodzą ok , tylko ze luz sie na lewarku ogromny zrobil , wkólko cos sie dzieje z tymi wodzikami jakoś w audi ,pssatach , bmw , biegi chodza jak w masło i jeszcze lewarek ma bardzo fajny skok w roverku mi nie przypadlo do gustu to rozwiazanie
A co może być niebezpieczne. Robisz to normalnie jakbyś zmieniał bieg tylko jakby na 2 razy. Najpierw wrzucasz z biegu do przodu na luz a potem z luzu na wsteczny. Chyba że chodzi ci o to że masz się zatrzymać to tak, nie możesz jechać do przodu na wstecznym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum