Wysłany: Sob Mar 16, 2013 18:04 [620 SDI] jakie Cb radio do Rovera
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
jak w temacie prosze osoby które posiadaja w Swoich Roverkach Cb radio , chodzi mi o to jakie radia pasuja i antenki do tego modelu ( chodzi o zakłocenia Samego w Sobie samochodu)
z góry dziekuje za odpowiedz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 16, 2013 18:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
samochód nie ma zakłóceń, dobre radio + dobra antena + zestrojenie jak trzeba, i będzie ładny odbiór i nadawanie, radio od 200zł w górę będzie już ok, antena to około 100zł, w zależności czy magnes czy stała... ja mam dodatkową przedłużkę 2m bo antena na bagażnik, ale przyzwoite radio, antenka sirio i zestrojenie i działa idealnie), miałem w tym aucie 2 radia i anteny i zawsze było czysto
Ja mam w roverku President Tommy III ASC i antenkę z biedronki postawioną na klapie i chodzi dobrze beż strojenia. Wcześniej miałem w pasacie 1.8 benzyna i były zakłócenia od silnika. Normalnie było słychać jak gazowałem. Więc dołożyłem filtr przeciwzakłóceniowy i problem zniknął. W roverku mam diesla i chodzi pięknie bez filtra.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum