Wysłany: Sob Mar 16, 2013 18:08 [Rover 200] Co to za naklejki ?
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1996
Witam. Dopatrzyłem się że wraz z dokumentami do mojego Roverka dostałem takowe naklejki z numerem. Wie może ktoś co to za naklejki i do czego, (jeśli w ogóle) służą te numery ?
_________________ Niewiedza kosztuje.
Autor zastrzega sobie prawo do zmiany zdania bez podania przyczyny.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 16, 2013 18:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
robsson78, Ale co ma to do tego ze ktoś inny zakłóca fale nic na to pilot nie poradzi on ma naklejkę ze nadaje się do użytego publicznego i działa w swoim zakresie. Takie same naklejki są przy tel stacjonarnych
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Masz rację. Pilot nic nie poradzi ale myślałem że jak jest homologacja to jest też jakaś częstotliwość której nic nie zakłóci. Ale jak widać czasem jest inaczej
_________________ Niewiedza kosztuje.
Autor zastrzega sobie prawo do zmiany zdania bez podania przyczyny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum