Wysłany: Wto Mar 19, 2013 11:51 [R 416 Si] Padł immo po wyjęciu bezpiecznika
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1996
Witam
Mam takie pytanie ponieważ wczoraj przez przypadek odłączyłem bezpiecznik od drzwi i alarmu. I niestety mam brak reakcji na kluczyk i po przekręceniu stacyjki wyje mi immo nie da rady odpalić samochodu.
Nie wiem totalnie co robić. Był człowiek który miał zakodować kluczyk ale z jego przyżądem samochód się nie łączył.
Ma ktoś jakieś sugestie co mogę zrobić.[/i]
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 19, 2013 11:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
to było to napisać w pierwszym poście, jedno mielibyśmy już z głowy
pilot jest dopisany do centralki i raczej niemożliwe by się wykasował z pamięci całkowicie
wyjęcie bezpiecznika jest równoznaczne z odłączeniem akumulatora, synchronizacja powinna w tym przypadku pomóc a czemu nie pomaga to już nie wiem
to było to napisać w pierwszym poście, jedno mielibyśmy już z głowy
pilot jest dopisany do centralki i raczej niemożliwe by się wykasował z pamięci całkowicie
wyjęcie bezpiecznika jest równoznaczne z odłączeniem akumulatora, synchronizacja powinna w tym przypadku pomóc a czemu nie pomaga to już nie wiem
Może odepnę całkowicie akumulator, może to coś da???
Jak odpinam bezpiecznik to nie słychać tego brzęczenia ale oczywiście nie mogę także zapalić samochodu...
Najdziwniejsze jest to że to sprytne urządzenie nie widzi tego samochodu jak się go podłączy a wcześniej widziało...
Wyciągnij na godzinę akumulator a potem zsynchronizuj pilota. Kiedyś też tak miałem. Po prostu pamięć centralki nie rozładowała się do końca i ma jakieś śmieci z poprzedniej synchronizacji pilota. Podobnie jest jak ktoś ma problem z masą
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum