Wysłany: Sob Mar 23, 2013 11:15 [R214] Nakładki nadkola z Rovera Streetwise
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1998
Czy nakładki na nadkola z Rovera Streetwise będą pasowały do R200 RF ?
Wiem że na nakładkach są mocowania które myślę ze nie problem wyłamać a same nakładki na stałe przymocować porządnym klejem.
Jednak chodzi mi czy one będą pasowały do blachy ? Niby jak na moje oko to auta wyglądają niemal tak samo
Oraz czy wie ktoś może jaka jest szerokość tych nakładek w dolnej części przy nadwoziu ?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 23, 2013 11:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A sprzedawca wiedział co mówi ? Bo tak jak napisałeś trzeba by je na klej a nie na orginalne mocowania założyć. Może dlatego sprzedawca powiedział ,żę nie pasują w znaczeniu Plug and Play ?
Pasują nadkola ze streetwieśka zobacz tematy w tuningu wizualnym, ale nie będą ci się pokrywać że zderzakami bo tam są jakby na stale w zderzaku
A żeby zamontować to albo dziurki powiercic na mocowania albo silikon
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pasują nadkola ze streetwieśka zobacz tematy w tuningu wizualnym, ale nie będą ci się pokrywać że zderzakami bo tam są jakby na stale w zderzaku
A żeby zamontować to albo dziurki powiercic na mocowania albo silikon
własnie nic nie znalazlem tam o takich manewrach, a ciekaw jestem jakby sie to prezentowalo, a dopasowac zderzak to juz wieksza sztuka ? czy da rade bez problemowo ?. Ma ktos pozyczyc taka nakladke we Wrocku bym przymierzyl hehe
[quote="brkzzz"][quote="Kobem"]a dopasowac zderzak to juz wieksza sztuka ? czy da rade bez problemowo ?[/quote]
Zależy który Tylny na 99% bez problemu da się przykręcić. Za przedni opłaca się brać, jeśli ma się lakiernika i spawacza plastiku w rodzinie [/quote]
właśnie o tylny mi chodziło 99% a ten 1% na czym sie zgubił ?
A jest tutaj jakis posiadacz streetwise i moze powiedziec jakie szerokie sa te nakładki z tyłu przy nadwoziu ? albo ktoś tak na oko wie ile one mają ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum