Wysłany: Wto Kwi 02, 2013 18:31 [r75] Oryginalne radio a ustawienie kompa
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 1999
Czesc. Zamierzam wymienić radio oryginalne z navi itp(nie ta wersja z ogroooomnym ekranem tylko tym srednim kwadratowy) na coś mocniejszego. Teraz pytanie:) przez radio ustawiamy ustawienia typu /KM/mile/itp . Wymienię teraz radio na inne i jeżeli w jakiś sposób mi się te ustawienia zrestartują i wrócą mi mile to w jaki sposób je zmienić na km ? Musze włożyć stare radio na chwile:)?
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 02, 2013 18:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam dołączę się do pytania aby nie robić nowego wątku . Ma ktoś może zamontowane radio w swoim R75 , Dignity HT-869 , czy będzie pasować jak zakupię ramkę 2 din .
Przepraszam ale nie chciałem zakładać nowego tematu . Proszę o odpowiedz
W opisie radie pisze 2din:)Ramka 2 din do r75 lub bmw e46 powinna pasować
piotrek250 napisał/a:
Witam dołączę się do pytania aby nie robić nowego wątku . Ma ktoś może zamontowane radio w swoim R75 , Dignity HT-869 , czy będzie pasować jak zakupię ramkę 2 din .
Przepraszam ale nie chciałem zakładać nowego tematu . Proszę o odpowiedz
Co komu potrzeba Radio z linku jest tanie, ale to tylko radio i videoplayer. Nie ma tunera TV i nie ma opcji podłączenia raczej (jest wyjście RCA i VIDEO) nie ma bluetootha, gps, zatem nie pogadamy sobie przez telefon jak przez zestaw i nie dojedziemy w/g wskazań np. automapy
Jeśli nie kupować dedyka do MG 2-din to można kupić np. naviheaven, które gdzieś widziałem i sam zastanawiałem się nad zakupem w cenie >700 zł. Oczywiście są różne opcje.
Na pewno instalując niededykowane radio trzeba będzie dopasować sterownie z kierownicy.
Karwatma napisał/a:
Czyli po wyjęciu aku. i restarcie komputera po tej zmianie na T4 będzie
domyślnie km ( czyli to co ustawi sie na T4) ? super
Tak.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Odradzam naviheaven:) mam dwa uszkodzene szajs rozkalibruje sie lcd . Psuje/zacina sie mechanizm opuszczania ekranu . a w porównaniu do modeli 2 din np. alpine to dźwięk jest slaby. Jak wygląda ten MG dedykowany ?
MaReK napisał/a:
Jeśli nie kupować dedyka do MG 2-din to można kupić np. naviheaven, które gdzieś widziałem i sam zastanawiałem się nad zakupem w cenie >700 zł. Oczywiście są różne opcje.
Na pewno instalując niededykowane radio trzeba będzie dopasować sterownie z kierownicy.
Karwatma napisał/a:
Czyli po wyjęciu aku. i restarcie komputera po tej zmianie na T4 będzie
domyślnie km ( czyli to co ustawi sie na T4) ? super
JA mam jedna wersje takiego navyheaven za 1500zl z dokładka komputera z win ce 4.0:) fajna zabawka ale to tylko zabawka i sie uszkodzila wlasnie:) to radio MG to taka nowsza wersja radia z BMW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum